Jolien

Transformatieoach, voedingscoach, onderneemster, levensgenieter,

Ik barst van de energie, sta vol in het leven en geniet met volle teugen. Ik pak alles vanuit de positieve kant aan en zie tegenslagen als kans om te groeien en mezelf te ontwikkelen. Als mooie cadeautjes dus.

Mijn grote inspirator die ook stuitert van de energie is mijn zoon Kyan. Die ik bewust groot wil brengen met de juiste aandacht en voeding. Een goede basis waar hij ook later plezier van kan hebben.

Mijn missie is om

Iedereen in de wereld te laten weten dat het ook anders kan. Dat we veel meer uit het leven kunnen halen dan dat we nu doen. We hebben zelf het roer in handen maar weten soms niet meer welke kant we op gaan. Als je je lichaam en je geest voedt en er goed voor zorgt, dan is het leven makkelijker dan we vaak denken, en kunnen we veel meer genieten van de heerlijke momenten.

Ik zie het als mijn taak om anderen te inspireren en de wereld een stukje mooier te maken.

Waar mijn passie vandaan komt

Angst, stress, slechte voeding, weinig beweging, roken, antidepressiva, veel ziek, en chronisch moe.
Dat is een deel van mijn leven geweest. En dat begon allemaal rond mijn puberteit.
Regelmatig last van kwaaltjes zoals hoofdpijn, buikpijn, moe, futloos en vaak verkouden. Maar ook had ik regelmatig te maken met angstaanvallen en daarbij voelde ik me soms depressief.
Ik zat letterlijk gevangen in mijn eigen lijf.
Als klap op de vuurpijl werd er ook nog een voorstadium van baarmoederhalskanker ontdekt.
Hoeveel waarschuwingen had ik nog nodig om het roer om te gooien?

Ik was mij er niet van bewust dat het aan mijn voeding en levensstijl lag en dacht dat het leven er zo uit zag en dat die kwaaltjes er gewoon bij hoorden, kortom: dat ik er maar mee moest leren leven.
Wist ik veel dat voedingstekorten en met name vitaminen niet alleen lichamelijke klachten maar ook neurologische stoornissen en gedragsproblemen kunnen veroorzaken